EDF - Liftbil på el

Danmarks første liftbil til blandt andet gadelys er nu leveret til EDF - En virksomhed som er førende og eksperter i dekarbonisering.
Danmarks første liftbil på el - EDF bryder

Danmarks første liftbil på el - EDF bryder "grænserne" for hvad der kan lade sig gøre

"Hos EDF Danmark er vi glade for at tage endnu et skridt fremad i vores bestræbelser på, at decarbonisere vores flåde af køretøjer. Allerede nu er en stor del af vores køretøjer elektrisk drevne"

Per Hangaard (Fleet) og Henrik Rasmussen (CEO) fra EDF Danmark har fået leveret den første el liftbil i Danmark.

EDF er et synligt billede på de danske veje med udvikling af ladestandere og gadelys i Danmark, men også i resten af verden. Nu tager de skridtet foran som "first mover" på liftbiler der er 100% elektriske.

Vi forsøger selv at gå forrest som et godt eksempel – både når vi bygger LED fornyelser hos gadelyskunder og når vi bygger offentlige ladestandere på kommunale, statslige og private ladepladser

- Henrik Rasmussen CEO EDF.

Det har krævet stor planlægning og koordination med opbyggere og producent for at få dette til at kunne lade sig gøre. Blandt andet har det været nødvendigt at afmontere batteriet til bilen for at installere udstyret nødvendigt til liftarbejdet.

Der er tale om en Ford E-Transit 2024 4.250kg m. Versalift 

Jesper Enkebølle - Leasing Manager hos S.A.C siger "Det er et privilige at være leverandør og en del af EDF´s nye tiltag. Igen bryder de grænserne for hvad vi kan".