Leasing og udlejning af kasse- og ladbiler
Værksted & service tlf. 3074 5043
Administration tlf. 5656 0000
Salg: Se under Kontakt

Om S.A.C A/S

S.A.C er en af Danmarks mest fleksbile udbydere af kasse- og ladbiler til dansk erhverv. Vi har flere tusinde biler på vejene - som en del af vores fortsatte vækstplaner. Vi tilbyder både leje og leasing med stor fleksibilitet og lave omkostninger, samt stordriftsfordele og flådestyring.

S.A.C har siden 2011 været driftet og ejet af René Ubbesen og Henrik Offersen, begge med over 25 års erfaring i branchen. I 2015 blev en ejerandel solgt fra til amerikanske JZ International. Denne aftale har givet S.A.C en solid økonomisk ballast og muliggjort yderligere ekspandering og vækst på det danske marked - til gavn for både små og store kunder.

Fordele ved at være kunde hos S.A.C

Vi tilbyder bl.a. mulighed for kortidsleje helt ned til én måned - og med mulighed for levering indenfor 48 timer. Der er ingen udbetaling, og du kan få lige netop den bil, der passer til dit behov. Udskift bilen, så den passer til dit antal af medarbejdere og opgaver - fra måned til måned. Dette sikrer dig en suveræn fleksibilitet og stor konkurrencedygtighed for din virksomhed.

Ønsker du at leje el. lease en bil i en længere periode, har du ønsker om speciel opbygning af bilen - eller ønsker du flådestyring, så giv os et ring på 5656 0000.

FORDELE VED LEJE

  • Ny, moderne lille, stor kasse- eller ladbil
  • 0,- kr. i udbetaling
  • Ingen binding
  • Valg af biltype efter behov / stor fleksibilitet
  • ALT inklusive - service, reparationer, vinterdæk, lånebil og vejhjælp
  • Levering indenfor 48 timer
     

S.A.C er din vej til en ny og praktisk arbejdsbil med levering indenfor 48 timer - Kontakt os på telefon 5656 0000 for information og booking

 

Hvis du har specielle ønsker,
så ring til os på 5656 0000
Din bil er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere biler, så klik på "Bestil andre biler". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Bestil andre biler

Gå til bestilling
Vent et øjeblik...